NIEMANN ISOLERING - AUTORISERET ISOLATØR AF PAPIRISOLERING

Skunk isolering

Hvis varmeregningen er høj, og du generelt oplever et ubehageligt indeklima, så kan det skyldes dit hus’ isolering. En skunk der ikke er isoleret er ofte synderen, men med med Niemanns efterisolering bliver dit hus bedre til at holde på varmen. Det betyder en markant lavere varmeregning og et meget bedre indeklima.

 Hvad er en skunk?

En skunk er rummet mellem det nederste af taget på den øverste etage, og væggen. De fleste huse med tagetager har også en skunk, som mange eksempelvis bruger til opbevaring. Men for at kunne benytte din skunk til opbevaring, er det også vigtigt med en efterisolering.

Hvornår bør du overveje en isolering af din skunk?

Hvis den nuværende isolering i din skunk er mindre end 200 mm i væg og gulv, kan det allerede betale sig at efterisolere. Der bør isoleres til mellem 300 – 400 mm, for at mindske dit energiudslip mest muligt. Derudover bør du isolere eventuelle varmerør som løber igennem skunken, samt selve lemmen ind til rummet.

De mange fordele ved isolering af skunk

Som allerede nævnt mindskes varmeregningen betydeligt ved en isolering af skunken. Derudover bliver det generelt mere behageligt at opholde sig i nærheden af skunkens placering, fordi indeklimaet forbedres.

Derfor skal du vælge en professionel isolering af din skunk:

  • En markant mindre varmeregning
  • Mindre risiko for skimmelsvamp
  • Lavere Co2 udslip
  • En forbedring af husets energimærke

Derudover holder isoleringen også fugt ude, hvilket er nødvendigt hvis du ønsker at benytte skunken til opbevaring.

Med Niemanns får du en effektiv og professionel isolering, der sikrer dit hus i mange år frem. Med den rette isolering vil du hurtigt kunne aflæse effekten på din varmeregning.

Herunder kan du se en vejledende pris på isoleringen af din skunk:

Efter opmålingVed ca. 100m2Ved ca. 500m2U-værdiDensitetKg/m2
50 mm155 kr.145 kr.0,8030,01,50
75 mm175 kr.165 kr.0,5331,02,33
100 mm195 kr.180 kr.0,4032,03,20

En isolering af din skunk er blot en af mange forskellige energirenoveringer som Niemanns tilbyder. Du kan læse meget mere om vores andre isoleringer i menuen til venstre.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål til vores løsninger.