NIEMANN ISOLERING - AUTORISERET ISOLATØR AF PAPIRISOLERING

Krybekælder

En isoleret krybekælder kan spare dig for rigtig mange penge?

Ved du om, og hvor godt, din krybekælder er isoleret?

Har du en høj varmeregning, uden egentlig at vide hvorfor? Så kan synderen være din krybekælder som enten er dårligt isoleret, eller slet ikke isoleret. En kælder uden ordentlig isolation kan drive varmeregningen op i unødvendigt store beløb, men ved en efterisolering med Thermofloc holder du på varmen og sparer på regningen.

Mange danske husstande betaler en unødvendigt høj varmeregning på grund af en dårligt isoleret kælder. Men med den effektive Thermofloc løsning har Niemann hjulpet mange danskere med at nedbringe energiforbruget. Både til gavn for miljøet og budgettet.

Er huset over 10 år gammelt? Så kan en efterisolering betale sig

De fleste huse er af ældre dato, og derfor kan rigtig mange have gavn af en efterisolering.
Du kan også starte med at kigge på tegningerne af dit hus, hvor du oftest vil kunne se om kælderen er isoleret. Selvom krybekælderen på tegningen er isoleret, kan isoleringslaget dog være for tyndt til at kunne holde på varmen.
Er laget mindre end 150 mm, er det en god idé med ekstra isolering, og med Niemanns Thermofloc finder du et af markedets bedste løsninger.

Thermofloc isolering

Thermofloc er produceret af granuleret genbrugspapir og er helt uden borsalt. Med Thermofloc får du et prisbevidst og effektivt materiale til isolering, og er blandt de mest brugte i danske hjem.
Materialet er gennemtestet og kan bruges i nye som gamle huse. Niemann bruger Thermofloc fordi det er en isoleringsløsning der også holder lige så godt om fem år, og som nedbringer dine varmeregning betragteligt.

Niemann er autoriseret Thermofloc isolatør

Ved at benytte os, får du en isolatør med stor erfaring indenfor isolering. Vores Thermofloc løsninger betyder godt håndværk hvor kvaliteten er i højsædet, og som sikrer dig i mange år frem.
Nedenunder ses et overslag over vores tilbud på krybekælderisolering, hvor du blandt andet kan danne dig et overblik over pris, hvor godt det isolerer(U-værdi), vægt mm.

Efter opmålingVed ca. 100m2Ved ca. 500m2U-værdiDensitetKg/m2
50 mm155 kr.145 kr.0,8030,01,50
75 mm175 kr.165 kr.0,5331,02,33
100 mm195 kr.180 kr.0,4032,03,20

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud, eller vejledning i forhold til dine behov.