NIEMANN ISOLERING - AUTORISERET ISOLATØR AF PAPIRISOLERING

Hulmursisolering

Thermofloc papiruld som hulmursisolering er billigere

Er din varmeregning høj i forhold til hvad I egentlig bruger af energi?
Er huset af ældre dato? Så kan det være dine mure der ikke er tilstrækkeligt isoleret, hvilket idag er et stort problem i mange ældre huse. Med en effektiv hulmursisolering kan du stoppe for varmeudslippet og modtage en en langt mindre regning.

Mange ældre bygninger og huse har ikke den tilstrækkelige isolering, der holder kulden ude og varmen inde. De fleste huse er bygget med en formur og en bagmur, og derved findes der et hulrum mellem de to. For især de ældre huse er hulrummet ikke isoleret og det kan ses på varmeregningen, som ofte er unødvendigt høj.
Heldigvis er der råd at hente. En effektiv hulmursisolering med Thermofloc holder på varmen og samtidig er det en af de billigere energirenoveringer til dit hus.

Hulmursisolering med Thermofloc: En nem og hurtig løsning

En hulmursisolering er en relativt nem måde at isolere hjemmet på. Vi benytter Thermofloc som vi sprøjter ind i hulmuren, der giver en ultra-kompakt isolering uden kuldebroer. Derfor er Thermofloc også en hurtig isoleringsmetode som kan klares på 1-2 dage med et perfekt resultat til følge. En nem og hurtig løsning der hurtigt kan aflæses på varmeregningen.

Bør du overveje en hulmursisolering?

De fleste huse der blev opført før 1980 er bygget med en hulmur, og det var først i 1970 at en hulmursisolering blev lovpligtig. Men selvom dit hus er bygget efter 1970 er det ikke sikkert at din isolering længere fungerer efter hensigten. Derfor bør du kontakte en fagmand hvis du har en mistanke om at den høje varmeregning skyldes en manglende eller slidt hulmursisolering.

De mange fordele ved en Thermofloc hulmursisolering:

Fordelene er mange når man vælger en Thermofloc løsning hos Niemanns, blandt andet;

  • En markant mindre varmeregning
  • Mindre CO2 udledning
  • En forøgelse af din boligsværdi
  • Bedre indeklima for dig og dit helbred
  • En forbedring af din boligs energimærke

Der findes mange forskellige energirenoveringer, men en hulmursisolering hører blandt de nemmeste, billigste og mest effektive renoveringer.

Herunder kan du få et overblik over pris og hvor godt Thermofloc isolerer:

Efter opmålingVed ca. 100m2Ved ca. 500m2U-værdiDensitetKg/m2
70 mm89 kr.79 kr.---
100 mm98 kr.89 kr.
125 mm108 kr.99 kr.
150 mm118 kr.109 kr.---
190 mm148 kr.139 kr.

Via fugemundstykke tillægges 20%

Kontakt os for at høre mere om hvad en effektiv isolering kan betyde for dig og dit hus.